Testimonials

“Vi synes generelt, at vi bor godt ift. beliggenhed. Universitetet og sygeplejeskolen, hvor vi studerer, ligger bare 20-25 minutter væk på cykel. Det samme gælder for Aarhus C, det tager også ca. 20 minutter på cykel, og ellers kører busserne hvert 10. minut.

 

Læs mere om Daniel og Camilla ❯ 

 

 

“Vi kan lide at have lidt luft omkring os, og det har vi her. Vores lille altan er guld værd, og jeg ville slet ikke bytte den for mere plads i stuen. Vi har sol hele dagen på altanen og kan side derude og spise, og kan nyde den skønne udsigt over søen, og måske endda en flot solnedgang.

Læs mere om Linnea og Andreas ❯ 

 

 

 

“Jeg føler mig glad og tryg her og jeg har absolut intet problem med at cykle hjem sent om aftenen, når jeg får fri fra arbejde. Jeg vil langt hellere cykle herud end ind til byen.

 

 

Læs mere om Charlotte ❯ 

 

 

“Jeg syntes det var en rigtig god lejlighed til en fornuftig pris, så det blev den, og her har jeg det jo godt. Så jeg skal da vinde en million, hvis jeg skal kigge efter sådan en penthouse med en lækker udsigt inde i byen, griner han.

Læs mere om Ejnar ❯ 

 

 

 

“I starten ønskede især Anni sig at bo på Frederiksbjerg, fordi der synes hun der er så skønt. ”Men nu vil jeg altså hellere bo her”

 

 

Læs mere om Anni og Knud ❯