fbpx

Åbning af nyttehaverne

Festlig åbning af de nye nyttehaver

Så blev de nye nyttehaver indviet i festlig stil! Ejendomsinspektør Niels Aage Eriksen åbnede for festlighederne og bød på champagne og kransekage.

Nyttehaverne er en del af en plan om at gøre de grønne områder omkring Ingersvej og Emmasvej endnu mere attraktive. Der bliver også plantet en del nye træer i området, og der bliver plantet græsser foran bygningerne.

Gartneren Jane kom med gode råd til de nye haveejere

Til åbningen havde vi inviteret gartneren Jane til at komme med gode råd til hvordan man får mest muligt ud af sin have. Jane kunne bl.a. fortælle, at det allervigtigste er, at haverne bliver vandet. Nyttehaverne er etableret med det hun kaldte for blandingsjord, og derfor, hvis man skal have god succes med sine have, er det vigtigt at tilføre gødning til jorden.

De første planter blev plantet allerede på dagen. Det bliver spændende at følge det nye planteliv der er kommet til Hejredalsparken.