fbpx

Julehjælp til de mest trængte familier i Aarhus

Hejredalsparken.dk er sponsor for ”Det Himmelske Juleshow”, der har shows i City Kirken, Hasle, fredag den 13. og lørdag den 14. december 2019.

 

Lidt om ”Det Himmelske Juleshow”:

Det Himmelske Juleshow er en velgørenhedsfest, som samler penge ind til julehjælpen til trængte familier i Aarhus. Alle medvirkende er frivillige, og alt overskud gives videre til den julehjælp, som Kirkens Korshær og Frelsens Hær uddeler i Aarhus. Læs mere på www.dethimmelskejuleshow.dk

 

”Vi er stolte af på den måde at kunne yde julehjælp”, fortæller Indehaver Peter N. Andersen, og tilføjer ”Vi er meget imponeret over de mange frivillige artister, der optræder i Det Himmelske Juleshow, og på den måde giver af deres kostbare tid midt i for mange musikere en periode med mange job”

 

Der er både frivillige artister med mange års erfaring og unge artister på vej.

I Det Himmelske Juleshow medvirker alle gratis med det formål at give mest mulig julehjælp til trængte familier i Aarhus.