fbpx

Lejlighederne

Hejredalsparken består af i alt 7 boligejendomme fra midten af 60’erne, og har adresse på Ingersvej og Emmasvej. Halvdelen af lejlighederne er ejerlejligheder, resten er private udlejningslejligheder.

Alle lejlighederne udlejes moderniserede og fremstår således i god stand. Alle lejlighederne har vestvendt altan.

I kælderetagen er der cykelkælder samt et velfungerende, moderne vaskeri, hvor betaling automatisk trækkes over huslejen og tider kan bookes på nettet.

Der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor ejendommen.

Vi tillader mindre husdyr efter aftale.

Ved indflytning betales 3 måneders depositum samt 1 måneds forudbetalt leje (der dækker den sidste måneds husleje). 

 

Hejredalsparken byder på

  • Dele-venlige lejligheder
  • Store altaner
  • Grønne arealer og nyttehaver
  • Gratis parkering
  • Delebil
  • El-ladestander
  • Hurtigt internet (fiber)
  • Leje af kælderrum til den pladskrævende hobby

Vores forskellige typer af lejligheder

2 værelses – 68 m²

Med central entre
Fra kr. 6.350

______

God, lys og rummelig 2-værelses lejlighed på 68 m². Lejligheden har to gode værelser med lyse træparketgulve i alle værelser samt gang. Fra det ene værelse er der udgang til vestvendt altan.
Badeværelse holdt i hvidt med brus, klinkegulv og klinker på væg. Køkken holdt i hvidt med køleskab/fryser, komfur, opvaskemaskine, micro-ovn og spiseplads. God skabsplads i hele lejligheden.

3 værelses – 84 m²

TV
Fra kr. 7.300
_______

God, lys og rummelig 3-værelses lejlighed på 84 m2.  Lejligheden har tre gode værelser med lyse træparketgulve i alle værelser samt gang. Det ene værelse med indgang fra stuen. Fra stuen er der udgang til vestvendt altan. Badeværelse holdt i hvidt med brus, klinkegulv og klinker på væg.  Køkken holdt i hvidt med køleskab/fryser, komfur, opvaskemaskine, micro-ovn og spiseplads.  God skabsplads i hele lejligheden.

 

3 værelses – 84 m²

TH – med central entre
Fra kr. 7.300

______

God, lys og rummelig 3-værelses lejlighed på 84 m2. Lejligheden har central entre og tre gode værelser med lyse træparketgulve i alle værelser samt gang. Lejligheden har tre reelle værelser, der gør den oplagt som delelejlighed for 2-3 studerende. Fra det ene værelse er der udgang til vestvendt altan. Badeværelse holdt i hvidt med brus, klinkegulv og klinker på væg.Køkken holdt i hvidt med køleskab/fryser, komfur, opvaskemaskine, micro-ovn og spiseplads. God skabsplads i hele lejligheden.

 

4 værelses – 98  m²

Med central entre
Fra kr. 8.200

_______

God, lys og rummelig 4-værelses lejlighed på 98 m2. Lejligheden har central entre og fire gode værelser med lyse træparketgulve i alle værelser samt gang. Lejligheden har fire reelle værelser, der gør den oplagt som delelejlighed for 3-4 studerende. Fra det ene værelse er der udgang til vestvendt altan. Badeværelse holdt i hvidt med brus, klinkegulv og klinker på væg. Køkken holdt i hvidt med køleskab/fryser, komfur, opvaskemaskine, micro-ovn og spiseplads. God skabsplads i hele lejligheden.