fbpx

Services

Nyttehaver

Vi har nyttehaver, der skaber nogle smukke, grønne væresteder i området. Alle lejere har mulighed for at få sin egen lille nyttehave. Her kan man så og plante blomster, grøntsager og urter, som man har lyst til.

Delebil

Vi har en Aura Delebil lige uden for døren. Det er en el-bil der giver dig mulighed for en fleksibel og klimavenlig transportløsning. Bilen oplades på ladestationen på parkeringspladsen, og AURA står for alt det praktiske som forsikring, reparationer, vejhjælp og rengøring.

Læs mere her

Som noget nyt får nye lejere udleveret et gavekort til delebilen ved indflytning.

Læs mere her

 

Fibernet

Aura giver dig mulighed for lynhurtigt internet, evt. kombineret med en TV-pakke. Det er muligt at bestille internethastighed helt op til 1000/1000 Mbit/s.

For bestilling og nærmere information, kontakt Aura her

Trappevask

Vi vil gerne have at der er rent og pænt i området. Både ude og inde. Derfor står vi for trappevask og renholdelse af fællesarealer uden beregning.

Grønne områder og cykelpusleplads

I Hejredalsparken bestræber vi os på, at gøre de fælles grønne arealer til beboernes have. Der er et stort græsareal, som må anvendes til boldspil, solbadning, spisning osv, under hensyntagen til ejendommens øvrige beboere.

Skal du have vasket eller repareret din cykel, så har vi indrettet en lille pusleplads til det. Der findes en kompressor og et ophæng til cyklen, det øvrige skal du selv have med.

Vaskeri

Vi har fælles vaskeri med moderne maskiner i kælderen i hver bygning.  Vask og tørretumbling foregår med en vaskebrik. Du betaler over huslejen, og du kan bestille vasketider online.

Hent appen E-vaskeri, eller Book her

 

Parkering

Vi kan tilbyde parkeringspladser lige uden for ejendommen. Vi har parkeringskontrol for at sikre, at det er ejendommens beboere, der får glæde af parkeringspladserne.

Leje af kælderrum

Har du brug for ekstra plads til opmagasinering eller lign., så er der adgang til at leje et kælderrum.

Nærmere info – kontakt Niels Aage Eriksen
Tlf.nr.: 20 60 41 31 mellem kl. 7.30 – 15.30.

Følg dit forbrug

Som lejer i Hejredalsparken får du mulighed for at følge dit varme- og vandforbrug gennem Wise Home. Du bliver automatisk oprettet som bruger, og vil i forbindelse med indflytning modtage et link til aktivering pr. E-mail. 

Kom i gang
– Aktiver din bruger gennem linket du modtager pr E-mail.
– Log på app.wisehome.dk fra din mobil eller laptop
– Nu kan du følge dit forbrug