fbpx

Susanne og Trine

Susanne og Trine bor i en 3-værelses lejlighed i Hejredalsparken

Jeg fandt lejligheden igennem facebook for 3 år siden, da jeg manglede et nyt sted at bo i Aarhus. Jeg flyttede ind sammen med 2 andre, og omkring 1 år efter flyttede den ene ud og så spurgte vi Trine om hun ville flytte ind. Nu bor vi bare os 2, og nyder at have en stor lækker stue.

Vi synes her er hyggeligt og at det er et dejligt område – vi nyder virkelig vores udsigt rigtig meget, og så er det rart, at det ligger lidt væk fra byen. Her er der meget roligt, og der er ikke så langt til skov og natur. Vi har både eng, bakker, sø og skov – vi har faktisk det hele. Der er heller ikke så langt til City Vest, så man behøver ikke at tage ind til byen, hvis man skal handle, eller shoppe. Men det er også fedt at være så tæt på Aarhus, det er jo også derfor vi bor her. Uanset om man tager bussen, eller man cykler, så er det ret nemt at komme ind til byen, og så er der liv og masser af muligheder, caféer og en hyggelig å.

Det er lækkert, at vi kan have så stor en lejlighed, uden at vi bliver ruineret. Lejligheden er faktisk perfekt. Vi har en god stue, en lækker altan og to fine værelser. Og så er det er rart, at her er gode parkeringsmuligheder, når man har en bil. 

Selvom det er rart at man lige bor lidt væk fra byen, er man er jo stadigvæk i byen når man bor her. Der er jo stadigvæk mange mennesker og lejlighedskomplekser. Det er bare et rart sted at bo.

Susanne – Socialpædagog

Trine – Sygeplejerske