fbpx

Vi har fundet en seniorbolig i byen, som også er tæt på natur og grønne arealer.

Anni og Knud Mortensen flyttede til Hejredalsparken i 2016, efter at have boet sammen i deres parcelhus i Bramming i 30 år. Men efter alle disse år, begyndte der langsomt at spire et ønske om at flytte til en større by. ”Et hus giver frihed, men også en masse forpligtelser”, som Anni siger, ”her ringer vi jo bare efter en vicevært, hvis der er et problem, og så kommer han ret hurtigt og ordner det”.

Esbjerg var på et tidspunkt under overvejelse, men valget faldt altså til slut på Aarhus, for Anni og Knud var klar på endnu større forandringer. De ville gerne til en helt ny by.

Aarhus var nu ikke helt ny for Anni og Knud, for de havde allerede børn og børnebørn i byen, og de havde også allerede boet i byen en kortere periode, ligesom de også allerede havde engageret sig i kirkelivet i Århus Valgmenighed.

I starten ønskede især Anni sig at bo på Frederiksbjerg, fordi der synes hun der er så skønt. ”Men nu vil jeg altså hellere bo her” fortæller Anni, ”for her har vi faktisk alt det vi gerne vil have, og så kører vi jo bare bussen ind til byen, hvis vi har lyst til det, det tager jo ikke lang tid.”

Både Anni og Knud nyder at bo tæt på naturen, og især Knud tager ofte på en cykeltur – rundt om Brabrand Sø, til Hasle Bakker, eller til det grønne område på den anden side Hejredalsvej.

”Der er dejlig stille og fredeligt her” fortæller Knud, ”og så har vi en dejlig udsigt til noget grønt fra vores stue”. De fortæller begge at de har et godt forhold til de andre i ejendomme, selvom der ikke er den store snak med dem. Men det har de tænkt sig at gøre noget ved; ”på onsdag har vi inviteret hele opgangen ind på besøg” fortæller de, ”det har vi egentlig tænkt på længe, men nu gør vi det, og så må vi se hvor mange der kommer”.

Anni Mortensen – pensionist, tidligere administrativ medarbejder i skoleverdenen, samt selvstændig erhvervsdrivende

Knud Mortensen – pensionist, tidligere fabriksarbejder, socialmedarbejder på bl.a.misbrugscenter