fbpx

Daniel og Camilla med deres datter, Edith, på 6 måneder.

Vi synes egentlig vi har alt det vi har brug for her. Vi har en dejlig stor og lys lejlighed, der er godt indrettet, og hvor vi får rigtig meget for pengene. Vi har den skønneste udsigt og kan nyde solen på altanen hele dagen, når ellers den er der J

Der er rigtig gode indkøbsmuligheder tæt på, både til hverdagsindkøbene og til alt mulig andet.

De grønne områder trækker også rigtig meget. Både lige her ved ejendommene, men også Brabrand Sø, Brabrandstien og Hasle Bakker er rigtig tæt på. Brabrandstien er perfekt til en løbetur, eller en tur med barnevognen. Hasle Bakker er også god på mountain bike – med de store bakker og spændende spor.

Vi synes generelt, at vi bor godt ift. beliggenhed. Universitetet og sygeplejeskolen, hvor vi studerer, ligger bare 20-25 minutter væk på cykel. Det samme gælder for Aarhus C, det tager også ca. 20 minutter på cykel, og ellers kører busserne hvert 10. minut.

Efter vi har fået Edith, så har vi for alvor også fået øjnene op for svømmehallen, der ligger lige på den anden side af vejen. Her er Aarhus største varmtvandsbassin, så den er vældig populær for børnefamilier. Og så er der også Gellerup Kirke, hvor vi bl.a. er blevet rigtig glade for at komme til babysalmesang.

Daniel – Medicin-studerende på 7. semester

Camilla – sygeplejestuderende (på barsel)