fbpx

Ejnar

Jeg flyttede ind i år 2000. Så det er blevet til mange år allerede. Jeg havde mit hus i Hørning, men da jeg stoppede med at arbejde, så ville jeg egentlig gerne have noget mere frihed til at spille golf, rejse og slippe for snerydning, havearbejde osv.

I starten kiggede jeg godt nok lidt efter en penthouse-lejlighed inde i byen, men så fandt jeg lejligheden her i stedet for. Jeg syntes det var en rigtig god lejlighed til en fornuftig pris, så det blev den, og her har jeg det jo godt. Så jeg skal da vinde en million, hvis jeg skal kigge efter sådan en penthouse med en lækker udsigt inde i byen, griner han.

Her har jeg jo også en skøn udsigt, og jeg bestemmer faktisk selv hvor pæn den skal være, siger han med et skævt smil. Det er nemlig Ejnar selv der står for at slå græsset på det store grønne område udenfor.

Det der startede med nogle få timers afløsning som viceværter er nu blevet til en hel del timer hvert år. Udover græsset hjælper Ejnar også viceværten med at klippe hæk og køre storskrald, og så er det ofte også Ejnar der står for fremvisning af lejlighederne til nye lejere. Jeg bor her jo, så jeg kan også fremvise udenfor ”kontortiden”, og det passer jo godt for de fleste.

Så har jeg en aftale med et par gode naboer. De har en nøgle til min lejlighed, og så har vi aftalt, at hvis de ikke ser liv i nogle dage, så kan de komme ind til mig. Det er en god tryghed, når nu jeg bor alene her.

Ejnar
Pensionist – og viceværtmedhjælper