Et grønnere lejlighedsvalg

Et grønnere lejlighedsvalg

Når du flytter ind i Hejredalsparken, siger du “ja tak” til et grønnere lejlighedsvalg

Vi arbejder nemlig hele tiden på at gøre Hejredalsparken mere grøn ved at optimere de rammer, vi har – det er det, vi kalder et grønnere lejlighedsvalg.

Herunder kan du læse om nogle af de tiltag, vi allerede har lavet for at gøre området grønnere. Læs også mere om de mange fordele, der er ved at flytte til Hejredasplarken.

Et grønnere lejlighedsvalg - el-delebil

Tag på tur i vores el-delebil 

El-delebilen står til rådighed for alle Hejredalsparkens beboere og fungerer som et grønnere alternativ til den offentlige transport.

Bilen står ved den ene ladestation uden for Emmasvej 3, så den er altid fyldt op og klar til at køre på tur ud i Aarhus og oplandet. AURA står for alt det praktiske som forsikringer, reparationer, vejhjælp og rengøring. Du betaler kun for den tid, du bruger bilen og ikke pr. km.

Du kan melde dig til ordningen og læse mere mere her.

Et grønnere lejlighedsvalg - el-delebil
Et grønnere lejlighedsvalg - energibesparelse

Lavt el-forbrug

Overalt i fællesarealerne i Hejredalsparken har vi valgt at skifte til LED-sparepærer (LED 6-9 W). Det har betydet et markant mindre energiforbrug.

Et grønnere lejlighedsvalg - energibesparelse

Ladestander til el-biler

Sammen med Aura el-bilen er der opsat en ekstra EON el-ladestander, hvor du som lejer har mulighed for at oplade din egen el- eller hybridbil.

Et grønnere lejlighedsvalg - følg dit forbrug i Hejredalsparken

Det bevidste forbrug

Sammen med Wise Home giver vi dig mulighed for at følge med i dit forbrug. Når du bliver bevidst om, hvor meget du bruger, har du bedre forudsætninger for at ændre dine vaner.

Skønt – og grønt – udeliv er også en del af et grønnere lejlighedsvalg 

I Hejredalsparken er vi særligt glade for vores store grønne udearealer, og vi gør alt, hvad vi kan for at skabe rammerne for et godt og hyggeligt udemiljø.

Som en del af det grønne udemiljø, har vi etableret nyttehaver, der skaber nogle smukke, grønne væresteder i området.

Alle beboere har mulighed for at få sin egen lille nyttehave, hvor de kan så og plante blomster, grøntsager og urter. Det er helt op til dig selv at bestemme, hvad du vil have i din nyttehave.

Et grønnere lejlighedsvalg - genbrug og storskrald

Genbrug af storskrald

Den grønne omstilling er også præget af genbrug. Derfor er der i alle ejendommenes kældre et rum til storskrald. Rummene bliver gennemgået og sorteret, og alt, der endnu er brugbart, bliver afhentet af en lokal genbrugsbutik.

På den måde bliver dit skrald til glæde for andre i deres hjem. På den måde er det også kun skrald, der ender som skrald.

Kontakt os

Send en besked til Niels Aage herunder eller tjek vores FAQ her

Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

Niels viser dig gerne en af vores lejligheder. Send en besked til ham via kontaktformularen for at booke en fremvisning.