Nye lejere får gavekort til brug af vores el-delebil 

Pr. 1 juli vil alle nye lejere, der flytter ind i Hejredalsparkens moderniserede lejligheder, modtage et gavekort på 2.000 kr. til anvendelse i Hejredalsparkens el-delebil. Det svarer til 60 timers gratis kørsel, hvor alt er inkluderet.

El-delebilen står til rådighed for alle Hejredalsparkens beboere og fungerer som et grønnere alternativ til den offentlige transport. Vi håber, at nye lejere vil gribe muligheden og få afprøvet el-bilen, og at de også fremover vil se den som en attraktiv og miljøvenlig transportform.

 

Lavt el-forbrug

Overalt i fællesarealerne i Hejredalsparken har vi valgt at skifte til LED-sparepærer (LED 6-9 W). Det har betydet et markant mindre energiforbrug.

Ladestander til el-biler

Sammen med Aura el-bilen er der opsat en ekstra EON el-ladestander hvor du som lejer har mulighed for at oplade din egen el- eller hybridbil.

Det bevidste forbrug

Sammen med Wise Home giver vi dig mulighed for at følge med i dit forbrug. Når du bliver bevidst om hvor meget du bruger, har du bedre forudsætning for at ændre dine vaner.

Skønt, og grønt, udeliv

I Hejredalsparken er vi særligt glade for vores store grønne udearealer, og vi gør alt hvad vi kan for at skabe rammerne for et godt og hyggeligt udemiljø. Som en del af det grønne udemiljø, har vi etableret nyttehaver der skaber nogle smukke, grønne væresteder i området. Alle lejere har mulighed for at få sin egen lille nyttehave. Her kan man så og plante blomster, grøntsager og urter, som man har lyst til.

 

Genbrug af storskrald

Den grønne omstilling er også præget af genbrug. Derfor er der i alle ejendommenes kælder et rum til storskrald. Disse bliver gennemgået og sorteret, og alt der endnu er brugbart bliver afhentet af en lokal genbrugsbutik. På den måde bliver dit skrald til glæde for andre i deres hjem. Dermed er det også kun skrald der ender som skrald.

Har du brug for en ny lejlighed?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt