Delevenlig 3-værelses lejlighed – 84 m2

Til dig der vil dele

Fra kr. 7.450 pr. måned

Del en stor 3-værelses lejlighed

I denne type delevenlig 3-værelses lejlighed får du to lyse værelser og en stor stue. Du har direkte adgang til alle rum i lejligheden fra den centrale fordelingsgang.

Det gør lejligheden oplagt til at dele for f.eks. to studerende, der gerne vil have en stor, fælles stue. Fra stuen har du – som i alle vores lejligheder – direkte adgang til altanen, der er badet i sol om eftermiddagen og aftenen.

Moderniseret køkken og badeværelse

Køkkenet og badeværelset er begge holdt i lyse, hvide nuancer. Hele badeværelset er beklædt med hvide klinker og har en rummelig brusekabine. I køkkenet har du en fin siddeplads, der inviterer til hyggelige snakke over aftensmaden. Køkkenet kommer desuden fuldt udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kølefryseskab og komfur.

Her er plantegningen af vores delevenlig 3-værelses lejlighed i Aarhus

Plantegning 3-værelses lejlighed i Hejredalsparken - velegnet som delelejlighed

Fritidsaktiviteter og studiepladser i forhaven

På Gellerup Bibliotek finder du moderne studiepladser, hvor du både kan få ro til at læse lektier alene, og finde plads til dig og studiegruppen. Lige ved siden af har du Verdenspladsen, hvor Verdens Badet og Aarhus Sports Campus ligger. Her kan du gå til klatring, svømning, fodbold og meget mere. Vil du engagere dig i foreningslivet, er der mange nye muligheder i Blixens bygning.

Læs om, hvordan det er at være studerende i Hejredalsparken

Her er vores andre lejlighedstyper

Indretning af soveværelse i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

2-værelses lejlighed på 68 m2

Pris pr. måned: 6.610 kr.
Læs mere

Indretning af børneværelse i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

3-værelses lejlighed til lille familie på 84 m2

Pris pr. måned: 7.450 kr.
Læs mere

Indretning af studieværelse i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

4-værelses lejlighed på 98 m2

Pris pr. måned: 8.370 kr.
Læs mere

Hvem er du, og hvad bruger du i dit område?

Dine krav til en lejlighed i Aarhus ændrer sig alt efter, hvilken situation du står i.
Vælg den kategori herunder, der passer bedst til dig, og find ud af, hvorfor Hejredalsparken er det perfekte sted for dig at bo. 

Book en fremvisning af lejlighederne med det samme

Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

Niels viser dig gerne en af vores lejligheder. Send en besked til ham via kontaktformularen for at booke en fremvisning.

Find svar på ofte stillede spørgsmål til vores delevenlige 3-værelses lejligheder her

Fandt du ikke svaret her? Så tag et kig på vores FAQ

Hvordan kan jeg leje jeres delevenlige 3-værelses lejligheder i Hejrdalsparken?

Du skal sende en besked i kontaktformularen for at høre, om der er ledige lejligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt for fremvisningen. Takker du efterfølgende ja til lejligheden, sørger vi for, at du får tilsendt alle nødvendige dokumenter. Vi aftaler samtidigt datoen for overtagelsen af lejligheden. Er der ingen ledige lejligheder på tidspunktet, hvor du kontakter os, kan du blive skrevet på venteliste og efterfølgende blive kontaktet, når der kommer en ledig lejlighed.

Kan jeg få boligstøtte i jeres lejligheder i Hejredalsparken?

Loven foreskriver, at boligstøtte kan søges af alle lejere i Danmark. Din boligstøtte beregnes på baggrund af din indtægt og livssituation. Er I flere i lejligheden, beregnes boligstøtten ud fra jeres samlede værdier og indtægter. Læs mere om boligstøtte her 

Hvor lang tid kan jeg leje den delevenlige lejlighed?
Der er ubegrænset leje på alle vores lejligheder i Hejredalsparken.  Ønsker du at opsige din kontrakt, har du tre måneders opsigelse og skal seneste være ude 14 dage før opsigelsesdatoen.
Hvor langt er der til studiepladser fra lejligheden?
Du får 400 meter til nærmeste studiepladser i det nyopførte Gellerup Bibliotek. Her er et helt nyt bibliotek blevet opført med særligt fokus på at skabe optimale rammer for et godt studiemiljø. Du slipper derfor for at tage til Det Kongelige Bibliotek eller DOKK1.
Hvilke fordele er der ved at være studerende i Hejredalsparken?

Der er god plads og dejlig natur, samtidig med at du stadig er tæt på byen. Du har rig mulighed for at dyrke sport ved de lokale sportsklubber eller tage på shoppingtur i det lokale center.

Læs mere om området eller se alle fordele ved at flytte til Hejredalsparken.

Hvordan er tilgængeligheden til offentlige transport ved Hejredalsparken?
Lejligheden ligger lige ved Bus 4A, som kører direkte til centrum. Skal du ud af byen, skal du bevæge dig 500 meter for at komme til Silkeborgvej, hvor Xbussen kører til Silkeborg, Herning, Videbæk og ender i Ringkøbing.
Hvem bor i Hejredalsparken?
Hejredalsparken er fyldt med en masse spændende mennesker, som er forskellige steder i livet. Du kommer til at bo med andre studerende, der har deres hverdag ved studiestederne. Du møder unge børnefamilier, der fylder legepladsen med grin og snak, og der er ældre, der skaber en stabilitet i området. Vi er kendt for, at vores beboere tager sig af hinanden.