Mød os der ejer Hejredalsparken. Vi er JPS Ejendomme

Jan, Peter og Søren ejer JPS Ejendomme. De tre venners rejse startede tilbage i 1986, men Hejredalsparken kom først til senere. Læs mere om os her på siden. 

Mød os der ejer Hejredalsparken. Vi er JPS Ejendomme

Jan, Peter og Søren ejer JPS Ejendomme. De tre venners rejse startede tilbage i 1986, men Hejredalsparken kom først til senere. Læs mere om os her på siden.

Historien om Hejredalsparken og JPS Ejendomme

Hejredalsparken blev en del af JPS Ejendomme i 1993, da Nykredit satte bygningerne til salg. De tre ungdomsvenner, Jan, Peter og Søren købte bygningerne med firmaet JPS Germa, som i dag er en af virksomhederne under brandet JPS Ejendomme. Købet blev starten på et nyt eventyr for de tre venner, fordi det skabte grundlaget for de mange andre projekter, de har kastet sig over siden.

De tre ungdomsvenner startede allerede med at drive virksomhed i 1986, hvor de begyndte at importere HP-lommeregnere fra USA, som de solgte til studerende og andre kunder. Dengang var de specifikke lommeregnere et stykke avanceret og dyrt teknologi. I dag hører JPS Ejendomme under koncernen JPS Marselis, som beskæftige sig med alt fra vandplanter hos Tropica, til fodlister hos Hornbaek A/S og håndlavede døre hos Vahle, men det mest nærliggende vil altid være udlejning af lejligheder. Læs mere om JPS Ejendomme

 

Vi vil altid arbejde på, at vores beboere trives

Meget vand er løbet under broen siden 1993, men tilgangen til vores projekter er stadig den samme, som da vi købte Hejredalsparken. Det handler om troværdighed, respekt og ansvar, for det handler om mennesker. Vi vil altid være præget af vores jyske mentalitet, og derfor er vores beboeres trivsel vigtig for os. For det er vigtigt for beboerne.

Læs mere om os og JPS Marselis’ andre projekter 

Dansk Administrationscenter administrerer i dag Hejredalsparken

I 2000 stiftede JPS Ejendomme Dansk Administrationscenter (DAC i daglig tale), da der kom flere lejlighedskomplekser til virksomheden. I dag administrerer Dansk Administrationscenter både vores egne ejendomme og andre kunders investeringer.

Det er vores kollegaer hos DAC, du møder i hverdagen, og det er dem, der hjælper, når du har brug for det. Vi deler kontor med hinanden og har derfor et helt naturligt, tæt samarbejde hver dag.

Læs hele historien om Jan, Peter og Søren

 

Ejendomsadministration hos Dansk Administrationscenter

Spørgsmål og svar

Hvad er Hejredalsparken?

Hejredalsparken er et boligområde i Aarhus, der blev opført i 1960’erne og er fyldt med private lejeboliger. Hejredalsparken ligger på Emmasvej og Ingersvej og er kendetegnet ved de smukke gule mursten.

Hvem ejer Hejredalsparken?

Hejredalsparken er ejet af JPS Ejendomme, som er stiftet af de tre ungdomsvenner Jan, Peter og Søren. Hejredalsparken har været under deres ejerskab siden 1993, og er det stadig den dag i dag. 

Hvem administrer Hejredalsparken?

Hejredalsparken bliver administreret af Dansk Administrationscenter. Det er dem der står for driften, udlejningen og vedligeholdelsen af lejligheder. Dansk Administrationscenter er ikke ejer af lejlighederne, det er JPS Ejendomme. Koncernen JPS Marselis ejer til gengæld både Dansk Administrationscenter og JPS Ejendomme.

Forvirret? Det skal du ikke være! Du får en direkte kontakt hos Dansk Administrationscenter, når du bor til leje hos os. Det er den eneste af vores kollegaer, du skal forholde dig til.