Til dig der er studerende, en familie, senior eller single i Aarhus

Vi har samlet små guides over området ved Hejredalsparken, som passer til netop den situation, du er i.

Hvem er du?

 

Læs vores beskrivelser af Hejredalsparken fra forskellige perspektiver

Studerende

Måske er du ny i Aarhus og dette den første lejlighed, du skal flytte ind i. Måske er du i fuld gang med dine studier og har brug for mere plads, måske flytter du sammen med din kæreste, dine venner eller en bekendt. Uanset vil vi gøre, hvad vi kan for, det bliver en god oplevelse at bo hos os. Vi har samlet information om, hvordan det er at bo i Hejredalsparken som studerende.

Læs mere her

Familie

Hvis I gerne vil være tæt på byen, men samtidig have plads til at børnene kan lege udenfor, så er Hejredalsparken det perfekte sted for jer. Her er I omgivet af grønne områder, der inviterer til alt fra boldspil og kælkning til picnic i det fri og leg på legepladsen. Vi har lavet en samlet guide til at bo i Hejredalsparken som børnefamilie.

Læs mere her 

Senior

I Hejredalsparken slipper du for det ansvar, der kan være ved at have en bolig – men alle fordelene følger med. Her kan du f.eks. stadig let komme til at parkere bilen, og du kan få din egen lille have. Du har heller ikke langt ind til byen med bussen eller til en smuk gåtur om Brabrand Sø. Vi har samlet en masse viden om, hvordan det er at bo som senior i Hejredalsparken.

Læs mere her

Single

I Hejredalsparken har vi store lejligheder, der passer perfekt til dig, som er single og gerne vil have god plads. I området er der flere foreninger, og du kommer til at bo tæt på naturen – samtidig med at du stadig er tæt på midtbyen. Du får altså det bedste fra to verdener. Her kan du læse endnu mere om alle de fordele, der er ved at bo i Hejredalsparken.

 

Læs mere her

Fordele for ny i Aarhus - luftfoto af Hejredalsparken

Ny i Aarhus? Velkommen til Hejredalsparken i Aarhus!

Vi har gjort det let for dig at finde information om området ved Hejredalsparken. Uanset om du er studerende, eller på vej på pension, så kan du finde information om, hvordan hverdagen ser ud i Hejredalsparken. I Hejredalsparken har vi en lejlighed til dig, uanset hvordan din hverdag er skruet sammen. Kort og godt: Vi har boligerne, du skal bare komme med din hverdag.

Vores unikke placering tæt på midtbyen, indkøb, motorvej, uddannelsesinstitutioner og natur betyder, at du ikke har langt til noget af det, du har brug for i din hverdag.

Her kan du læse mere om, hvorfor Hejredalsparken er det rigtige valg for dig, der er studerende, en lille familie, single eller senior – uanset om du er ny i Aarhus eller har boet her i mange år.

Hejredalsparken

Kontakt os

Send en besked til Niels Aage herunder eller tjek vores FAQ her

Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

Niels viser dig gerne en af vores lejligheder. Send en besked til ham via kontaktformularen for at booke en fremvisning.

Se vores lejlighedstyper

 
Indretning af soveværelse i Hejredalsparken

2-værelses lejlighed på 68 m2

Pris pr. måned: 6.350 kr.
Læs mere

Indretning af børneværelse i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

3-værelses lejlighed til lille familie på 84 m2

Pris pr. måned: 7.450 kr.
Læs mere

Indretning af stue i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

Delevenlig 3-værelses lejlighed på 84 m2

Pris pr. måned: 7.450 kr.
Læs mere

Indretning af studieværelse i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

4-værelses lejlighed på 98 m2

Pris pr. måned: 8.370 kr.
Læs mere

Spørgsmål og svar

Hvem bor i Hejredalsparken i Aarhus?

I Hejredalsparken bor der mennesker, som er i alle perioder af livet. Det er ressourcestærke mennesker, der hjælper hinanden og passer på hinanden. Du ser ofte små børn lege i sandkassen, unge mennesker spille bold på de grønne arealer og ældre gå i området. Du kan læse mere om området her.

Hvilke typer af lejligheder findes der til studerende?

Vi anbefaler, at du kigger nærmere på vores 3- eller 4-værelses lejligheder på Ingersvej eller Emmasvej. Disse lejligheder er delevenlige, og så kan du dele huslejen med dem, du bor med. Alt efter din indtægt, kan I måske også få boligstøtte

Hvilken lejlighed skal jeg vælge, hvis vi er en familie, der søger lejlighed?

Det kommer an på, om du har børn. Vi anbefaler en familie med to børn at flytte ind i vores 4-værelses lejlighed, så der er plads til, at børnene kan vokse op. Hvis de stadig er små, kan en 3-værelses lejlighed også gå. Du kan se alle lejligheder her.

Hvilken type lejlighed skal jeg vælge, hvis jeg er seniorer?

Du skal afgøre med dig selv, hvor meget du vil passe. Hvis I er to, anbefaler vi en 3- eller 4-værelses lejlighed på Ingersvej eller Emmasvej. Hvis du vil have en åben terrasse, skal du vælge en lejlighed på 1. sal og over. Du kan se alle lejligheder her.

Hvordan kan jeg leje en lejlighed?

Hvis du er interesseret i en af vores lejligheder, er du meget velkommen til kontakt til os. Før du begynder at søge lejlighed, skal du sikre dig, at du har nok til at betale indskuddet. Hos Hejredalsparken har vi fjernet den forudbetalte leje, så det er let for dig at komme ind. Indskuddet består derfor af første måneds husleje inkl. aconto vand og varme samt depositum svarende til tre måneders husleje.