Store, familievenlige lejligheder i Aarhus

Her kan du se vores familievenlige lejligheder og læse mere om fordelene ved at flytte ind i Hejredalsparken

Store, familievenlige lejligheder i Aarhus

Det behøver ikke at være dyrt eller småt at bo i en lejlighed i Aarhus. I Hejredalsparken har vi både 3- og 4-værelses lejligheder til en fornuftig pris. Lejlighederne har alle en god indretning, der passer til jer, der har brug for et eller to børneværelser.

Der er mange ender, der skal gå op i en højere enhed, når der er børn i familien – og der er sjældent et stille øjeblik, før de små er puttet. Derfor er det rart, at I ikke skal bruge lang tid på transport til f.eks. daginstitutioner, arbejde, indkøb og til underholdning som legepladser.

Her på siden kan du læse mere om alt det, Hejredalsparken kan tilbyde jer som børnefamilie.

 

Familievenlige lejligheder i Aarhus
Børnefamilie i Hejredalsparken - Familievenlige lejligheder og grønne områder

Velindrettede lejligheder til familier

Vores 3- og 4-værelses lejligheder har den perfekte indretning til jer, der gerne vil give børnene deres eget værelse og samtidig måske have plads til et kontor eller legerum. Alle vores lejligheder har en fin vestvendt altan, der har sol det meste af dagen. Lejlighederne er fuldt udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og kølefryseskab – og så er der trukket fiberinternet, så der er mulighed for at få lynhurtigt internet.

Vores 3-værelses lejligheder er på 84m2 og koster 7.600 kr. om måneden, mens vores 4-værelses lejligheder på 98 m2 koster 8.535 kr. om måneden.

Vores lejligheder er gode til familier

Hos os får I meget mere end store, familievenlige lejligheder i Aarhus. I får et hjem med rammer og omgivelser, der passer til jeres behov og hverdag.

Meget mere end bare en lejlighed

Parkering er altid gratis for både jer og jeres gæster – og der er altid ledige parkeringspladser, så du ikke skal bekymre dig om, at de små skal gå langt hjem, eller at du skal bøvle med at få barnevognen ind i bilen. Har I ikke en bil, men brug for at køre en tur ind til byen eller ud at handle, kan I bruge vores dele el-bil fra Aura.

Hvis I har en barnevogn, kan I låse den sikkert inde i kælderen, hvor der også er plads til at låse jeres cykler inde. Er cyklen eller barnevognen lidt flad, har vi stillet en kompressor til rådighed og gjort det muligt for jer at hænge cyklen op, hvis kæden f.eks. trænger til olie.

Har I grønne fingre – eller lyst til at afprøve, om I har det – kan I få en gratis nyttehave. I bestemmer selv, hvilke blomster eller urter I vil plante i jeres have.

Med andre ord: Vi har faciliteterne til at gøre jeres hverdag så nem og hyggelig som muligt.

Få din egen nyttehave midt i Aarhus. Flyt til Hejredalsparken. Et grønnere lejlighedsvalg

Legepladser og legekammerater

Tæt på lejligheden er der altid en legeplads, og når den er blevet kedelig, kan dine børn prøve en anden, der ligger ved den næste blok. I kan ikke undgå at møde nye legekammerater ved sandkasserne, for de er attraktive for de mange børnefamilier i Hejredalsparken.

På de store græsarealer er der også rig mulighed for at slippe fantasien løs. Her er fin plads til f.eks. at lege fangeleg, spark til dåsen, kluddermor, spille fodbold og lege med frisbee med de andre børn i området. Det er også et oplagt sted at holde hyggelige picnics i det fri. Om vinteren er området et populært sted til at kælke i, bygge snemænd og lave sneengle.

+

Pendleren

Arbejder du udenbys, er du heldig med, at du kun har 10 min. til motorvejen fra din lejebolig. Derfra kan du både komme på Herningmotorvejen og E45 i nord- og sydgående retning. Når du kommer hjem fra arbejde, behøver du ikke bekymre dig om at få en p-plads, vi har nemlig reserveret den til dig. Parkering er desuden gratis for både dig og dine gæster.

Efter vi har fået Edith, så har vi for alvor også fået øjnene op for svømmehallen, der ligger lige på den anden side af vejen. Her er Aarhus største varmtvandsbassin, så den er vældig populær for børnefamilier. 

Camilla og Daniel

 

Læs mere om alt det, området har at byde på

Indkøb for hele familien

Under 500 meter fra lejligheden, finder du et indkøbscenter med dagligvarebutikker, hvor du kan handle det ind, du har brug for. Du har heller ikke langt til Bazar Vest, hvor du kan få lækre madvarer fra Mellemøsten og Asien.

Café, bibliotek og svømmehal

Tæt på lejligheden er der blevet opført et helt nyt område med caféer, et nyt bibliotek, svømmehal og store legepladser. Her er til timers underholdning for hele familien.

Børnepasning

Hvis dine børn har brug for pasning, så skal du skal ikke gå langt for at hente og bringe. Tæt på Hejredalsparken ligger nemlig både en dagpleje, vuggestue og børnehave. Er dine børn lidt ældre, har de heller ikke langt på cykel til de nærmeste skoler.

Beliggenheden er perfekt for os. Det tager syv minutter at komme til motorvejen, og det betyder altså noget når man, som jeg, skal pendle til Herning. Ellers ligger alt cykelafstand. I øjeblikket går jeg tit med barnevognen ind til byen, og tager bussen hjem.

Linea

Hejredalsparken

Indkøbscenteret City Vest

Aarhus Universitet

Studiepladser

Aarhus BSS

Svømmestadion – Verdensbadet

Bazar Vest – Torvehal

Brabrandstien

Diakonhøjskolen

DMJX – Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

DMJX – Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Her ligger Hejredalsparken

På kortet her kan du nemt få et overblik over, hvad der ligger tæt på dig ift. dit studie, indkøb, transport osv.

Her ligger Hejredalsparken

På kortet her kan du nemt få et overblik over, hvad der ligger tæt på dig ift. dit studie, indkøb, transport osv.

Hejredalsparken

Indkøbscenteret City Vest

Aarhus Universitet

Studiepladser

Aarhus BSS

Svømmestadion – Verdensbadet

Bazar Vest – Torvehal

Brabrandstien

Diakonhøjskolen

DMJX – Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

DMJX – Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Kontakt os

Send en besked til Niels Aage herunder eller tjek vores FAQ her

Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

Niels viser dig gerne en af vores lejligheder. Send en besked til ham via kontaktformularen for at booke en fremvisning.