4-værelses lejlighed – 98 m2

Til dig der vil have plads

Fra kr. 8.370 pr. måned

4-værelses lejlighed – 98 m2

Til dig der vil have plads

Fra kr. 8.370 pr. måned

Få god plads

Vores 4-værelses lejligheder består af tre lyse rum og en rummelig stue. Fra den centrale fordelingsgang kan du gå direkte ind i køkkenet, badeværelset, værelserne og stuen.

Fra stuen kan du gå ud på altanen, der med sin vestvendte retning får eftermiddags- og aftensolen. Det bedste er, at det er gode, billige 4-værelses lejligheder i Aarhus.

Hvis du stadig er i tvivl, om du skal booke en fremvisning, så skal du se det område, lejligheden ligger i.

Hyggelige stunder i køkkenet

I køkkenet har du en hyggelig spiseplads, der inviterer til gode snakke over en kop kaffe eller madlavningen. Køkkenet er fuldt udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kølefryseskab og komfur. Badeværelset er ligesom køkkenet holdt i lyse, hvide farver, og det har en rummelig brusekabine og fine klinker på gulvet og væggene.

Kontakt os for at booke en fremvisning af en af vores 4-værelses lejligheder i Aarhus.

Her er plantegningen af vores billige 4-værelses lejligheder i Aarhus

Plantegning 4-værelses lejlighed i Hejredalsparken i Aarhus

Vi arbejder på at skabe et godt hjem for dig

Hejredalsparken er fra 1960’erne, men det er opdateret til nutidige standarder. For os er det vigtigt, at vores beboere føler sig hjemme i Hejredalsparken og i lokalområdet. Vi prioriterer derfor at lytte til ønsker fra vores beboere og sætter en ære i at gøre noget ved de ting, der skal laves.

I de seneste år har vi f.eks. fået lagt nyt asfalt på parkeringspladsen og på den måde skabt rigelig plads til alles biler – også dine gæsters. I 2021 har vi sat nyt lys på parkeringspladsen, så det nu er endnu nemmere at se bilen i de mørke vintermåneder. Vi har højbede, som du kan få lov til at opdyrke. Og hvis der kommer andre idéer, som kan udføres, kigger vi gerne på det.

Læs mere om de mange fordele ved at have en lejlighed i Hejredalsparken

Hvilken lejlighed vil du læse mere om?

Vi har mange andre typer lejligheder end vores 4-værelses lejligheder i Aarhus.
De er perfekte lige netop til det, du har brug for – og så er der plads til hverdagen.

Indretning af soveværelse i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

2-værelses lejlighed på 68 m2

Pris pr. måned: 6.610 kr.
Læs mere

Indretning af børneværelse i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

3-værelses lejlighed til lille familie på 84 m2

Pris pr. måned: 7.450 kr.
Læs mere

Indretning af stue i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

Delevenlig 3-værelses lejlighed på 84 m2

Pris pr. måned: 7.450 kr.
Læs mere

Hvem er du, og hvad bruger du i dit område?

Dine krav til en lejlighed i Aarhus ændrer sig alt efter, hvilken situation du står i.
Vælg den kategori herunder, der passer bedst til dig, og find ud af, hvorfor Hejredalsparken er det perfekte sted for dig at bo. 

Kontakt os

Send en besked til Niels Aage herunder eller tjek vores FAQ her

Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

Niels viser dig gerne en af vores lejligheder. Send en besked til ham via kontaktformularen for at booke en fremvisning.

Her er de ofte stillede spørgsmål til vores billige 4-værelses lejligheder i Aarhus

Fandt du ikke svaret her? Så tag et kig på vores FAQ

Hvordan lejer jeg en 4-værelses lejlighed i Hejredalsparken?

Du skal sende en besked via kontaktformularen for finde ud af, om der er nogen ledige lejligheder. Derefter finder vi fællesskab ud af, hvilken dato det passer dig at komme ud at se lejligheden. Takker du ja til lejligheden, vil du derefter få tilsendt de nødvendige dokumenter. Disse dokumenter underskriver du, samtidigt med at du indbetaler depositum. Vi aftaler overtagelsesdagen sammen. Hvis der ikke er nogen ledige lejligheder, når du skriver til os, kan du vælge at blive skrevet på en liste, så vi kan kontakte dig, når den næste ledige lejlighed dukker op.

Hvor langt er der til daginstitutioner fra lejligheden?
Hejredalsparken ligger tæt på børnehaver og dagplejere, så du skal ikke bekymre dig om morgentrafik eller at skulle tidligere op for at aflevere børn, inden du skal på studie eller på arbejde. 
Hvilke faciliteter er der i området til mine børn?

Ved blokken finder du mange forskellige legepladser, som flittigt bliver brugt af beboerne i Hejredalsparken. Rundt om har du et stort græsareal og nyttehaver, som I kan boltre jer i. Ca. 500 meter fra din lejlighed er der en nyopført svømmehal med babybassin og lækre anlæg. Ellers er der rig mulighed for at låne bøger og hygge med de mindste på det nye bibliotek.

Læs mere om området her 

Hvor langt er der til indkøb fra lejligheden?

Du bor ved siden af et lokalt supermarked, der er kendt for deres frugt. Kun 500 meter fra lejligheden finder du CityVest med mange specialbutikker, og hvor du kan handle ind i føtex eller Lidl.

 Se alle indkøbsmuligheder her

Er jeres 4-værelses lejligheder delevenlige?
Vores 4-værelses lejligheder er delevenlige, og de fungerer derfor også optimalt til studerende. Afhængigt af jeres indkomst, kan det være muligt for jer at få boligstøtte, mens I bor hos os.
 
Hvordan er parkeringsforholdene ved lejligheden?
Vi har fornyelig opgraderet parkeringsforholdene ved lejligheden, og vi har indført p-tilladelse, så vi er sikrer på, at du og dine gæster altid kan parkere ved lejligheden. Hele parkeringspladsen er oplyst, så du kan finde bilen om aftenen.
 
Hvor langt er der til motorvejen fra lejligheden?

Når du skal ud af byen, har du fem minutter til Silkeborgmotorvejen og 10 minutter til Vejlemotorvejen. Det gør Hejredalsparken til en attraktiv pendlerplacering.