3-værelses lejlighed – 84 m2

Til jer med en lille familie

Fra kr. 7.450 pr. måned

God plads til hele familien

Den store forskel på vores to typer 3-værelses lejligheder er indretningen. I denne lejlighed får du to lyse værelser og en stor stue. Det ene rum og stuen har direkte adgang fra gangen, mens det sidste værelse ligger i forbindelse med stuen, hvilket gør det velegnet som f.eks. børne- eller legeværelse.

Det er også fra stuen, du har adgang til den vestvendte altan, der bare venter på hyggelige øjeblikke i eftermiddags- og aftensolen. Der er rigtig god skabsplads i hele lejligheden.

 

Badeværelse med brusekabine og hvide klinker på gulve og vægge

Badeværelset er rummeligt og holdt i hvide nuancer med brusekabine og klinker på gulvet og væggene. I køkkenet har du både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kølefryseskab og komfur, som alle også er holdt i hvide farver. I køkkenet får du også en lille spiseplads, der bare venter på hyggelige morgenstunder med de yngste.

 

Sådan er vores 3-værelses lejligheder indrettet

Plantegning for 3-værelses lejlighed i Aarhus - Hejredalsparken

”Vi kan lide at have lidt luft omkring os, og det har vi her. Vores lille altan er guld værd, og jeg ville slet ikke bytte den for mere plads i stuen. Vi har sol hele dagen på altanen, så vi kan sidde derude og spise, mens vi nyder den skønne udsigt over søen – og måske endda en flot solnedgang.”

– Linea og Andreas

Læs om, hvordan det er at være børnefamilie i Hejredalsparken

Legepladser og store græsarealer skaber fællesskab på tværs af lejligheder

Rundt om blokkene i Hejredalsparken er der tre vidt forskellige legepladser til børn og barnlige sjæle. Legepladserne og blokkene er omsluttet af store, grønne græsarealer, der indbyder til leg, picnic og grillaftener. Når du besøger legepladsen, er der stor sandsynlighed for, at du finder en ny legekammerat eller to. Det er nemlig samlingsstedet for beboerne i Hejredalsparken.

Læs mere om området ved Hejredalsparken her 

Her er vores andre lejlighedstyper

Indretning af soveværelse i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

2-værelses lejlighed på 68 m2

Pris pr. måned: 6.610 kr.
Læs mere

Indretning af stue i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

Delevenlig 3-værelses lejlighed på 84 m2

Pris pr. måned: 7.450 kr.
Læs mere

Indretning af studieværelse i Hejredalsparken - delevenlige og familievenlige lejligheder

4-værelses lejlighed på 98 m2

Pris pr. måned: 8.370 kr.
Læs mere

Hvordan er området ved lejligheden?

Når vi taler med vores beboere i Hejredalsparken, fortæller de, at det bedste ved området er, at de kan gå eller cykle til alt, hvad de har brug for i Aarhus – og så er naturen lige uden for døren. Området ved Hejredalsparken byder ganske enkelt på mange muligheder og oplevelser for store og små. 

Læs mere om området her. 

Hvem er du, og hvad bruger du i dit område?

Dine krav til en lejlighed i Aarhus ændrer sig alt efter, hvilken situation du står i.
Vælg den kategori herunder, der passer bedst til dig, og find ud af, hvorfor Hejredalsparken er det perfekte sted for dig at bo. 

Book en fremvisning af vores 3-værelses lejligheder med det samme

Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

Niels viser dig gerne en af vores lejligheder. Send en besked til ham via kontaktformularen for at booke en fremvisning.

Find svar på de oftest stillede spørgsmål om vores 3-værelses lejligheder

Fandt du ikke svaret her? Så tag et kig på vores FAQ

Hvordan lejer jeg en 3-værelses lejlighed i Hejredalsparken?

For at komme i betragtning til vores 3-værelses lejligheder i Aarhus, skal du som det første sende os en besked med dine oplysninger via kontaktformularen. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt derefter for at aftale et tidspunkt, hvor du kan se lejligheden. Hvis der ikke er en ledig lejlighed på det tidspunkt, du kontakter os, kan du blive skrevet på venteliste. Vi skal nok kontakte dig, når der kommer en ledig lejlighed.

Hvem kan leje en 3-værelses lejlighed i Hejredalsparken?

Alle, der ikke er opskrevet i RKI, har mulighed for at leje en lejlighed i Hejredalsparken. Det har vi valgt, fordi vi ønsker at værne om de værdier og den atmosfære, vi har i Hejredalsparken. Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.

Hvor længe er lejeperioden i Hejredalsparken?

Lejeperioden for vores 3-værelses lejligheder i Hejredalsparken er ubegrænset. Du har tre måneders opsigelse og skal betale depositum inden indflytning. Læs mere her 

Hvilke fordele er der ved at flytte ind i en 3-værelses lejlighed i Hejredalsparken?

Du flytter ind i et hyggeligt boligkvarter, hvor naboerne kender hinanden. Der er legepladser til de mindste, gratis parkering til de ældre og cykelkældre til alle. Vi ligger godt placeret ift. indkøb, børnehaver, motorvej og offentlig transport. Læs om mange flere fordele her

Er jeres 3-værelses lejligheder delevenlige?
Vores 3-værelses lejligheder er delevenlige, og de fungerer også optimalt for en småbørnsfamilie. Her er der plads til forældresoveværelse, stue og børneværelse. Det betyder også, at der bor mange småbørnsfamilier i blokken, som du har mulighed for at lære at kende, når du flytter ind.