fbpx

Jacob og Sara

Jacob og Sara bor i en 3-værelses lejlighed i Hejredalsparken. 

Jeg flyttede ind for et halvt år siden, da vi kendte en der manglede en ny roomie. Lige nu bor jeg alene, indtil Jacob flytter ind til sommer. Jeg havde kun været her meget få gange, og ville nok helst tættere på byen, men nu fik jeg et tilbud her. Efter at jeg er flyttet ind, er jeg dog virkelig blevet glad for området – vi har en vild udsigt over Brabrandsøen og vi ser nogle af de flotteste solnedgange.

Vi er generelt ret glade for at området er naturskønt. Brabrandsøen er lige ved siden af, så der er rig mulighed for skønne, lange gåture der kan give et afbræk fra storbyens travlhed. Vi har det faktisk rigtig godt her i Hejredalsparken, og vi nyder at bo i en lejlighed med sådan en lækker udsigt til Brabrandsøen. 
City Vest ligger også ret tæt på, og der er faktisk mange gode butikker som gør, at man ikke nødvendigvis savner shoppingturen i Aarhus centrum så tit.

Vi synes det er skønt at vores lejlighed er så stor, og at det faktisk er muligt for 2 personer, at have 84 kvadratmeter til en overkommelig pris – det er bestemt ikke givet i Aarhus. Vi synes i det hele taget, at vi har fået en del mere for pengene, og det er virkelig et stort plus. Med gæsteværelse/kontor, soveværelse og en stor stue, har vi god plads til at få besøg af venner og familie. Og så er det jo ingen sag med opvasken, når der i det lille fine køkken er opvaskemaskine.

Jacob – Pædagogmedhjælper (Sabbatår)

Sara – Handicapmedhjælper (Sabbatår)