Kære beboer
Julen venter lige rundt om hjørnet, og det er derfor blevet tid til årets sidste nyhedsbrev fra os. Vi ønsker dig og dine kære en glædelig jul og et godt nytår!
Mange julehilsner
Oliver og Niels

Administrator i Hejredalsparken Oliver Engelund
Kontakt os, Niels Aage Eriksen er klar til at vise dig vores lejligheder i Hejredalsparken og svare på dine ofte stillede spørgsmål

Affaldssortering

Som du nok har bemærket, er vi kommet godt i gang med affaldssorteringen i Hejredalsparken. I den forbindelse oplever vi et par opstartsproblemer, fordi noget affald — til stor gene for de andre beboere — bliver efterladt i kældrene.

Husk derfor:

  • Du skal selv bortskaffe farligt affald.
  • Du skal selv smide dit affald fra vaskekælderen ud. Det skal ikke efterlades i vaskerummet.
  • Dit storskrald skal stilles klar til afhentning udenfor. Det skal hverken efterlades i kælderskakterne, uden for de aflåste rum eller andre steder i kældrene.
  • Du er selv ansvarlig for at booke gratis afhentning af storskrald via Kredsløbs hjemmeside: https://www.kredslob.dk/produkter-og-services/genbrug-og-affald/storskrald.

Kort og godt: Respektér venligst det nye affaldssystem, og stop med at efterlade affald i kældrene!

Husk at lufte ud

Vinteren er over os, hvilket generelt betyder, at luftfugtighed indendørs stiger i takt med, at temperaturen falder, og vi tilbringer mere tid indenfor.

For at undgå en for høj luftfugtighed i lejligheden er det en god idé at lave gennemtræk flere gange om dagen og at holde en ensartet temperatur i alle rum på min. 18 grader.

Det hjælper også at skrabe vand af væggene og gulvet, når du har været i bad og at bruge emhætten, når du laver mad. Oplever du dug på dine vinduer, er det et tegn på, at luftfugtigheden er for høj, og at du trænger til at få luftet ud.

Er du i tvivl om, hvor høj eller lav luftfugtigheden er i din lejlighed, kan du købe et hygrometer. Et hygrometer måler luftens indhold af vanddamp og koster fra ca. 50 kr. og opefter.

Du finder flere gode råd på skimmel.dk.

Fjern dit tøj fra tørrerummet

Mange af jer tørrer jeres tøj i tørrerummene i disse måneder, hvor det ikke er muligt at tørre udenfor. Sørg derfor gerne for at tage dit tøj med op fra kælderen, så snart det er tørt. På den måde er der plads til den næste, der har brug for at tørre sit tøj.

Lad venligst værre med at tørre dit tøj i lejligheden. Det giver ekstra fugt, hvilket ikke er godt for hverken dig, dit indeklima eller bygningen. Brug derfor tørrerummet til at tørre dit vasketøj.

 

Vil du have en overdækket plads til din ladcykel?

Vi har været ved at kigge på forskellige løsninger på, hvordan vi kan skabe et udendørs, aflåst rum til ladcykler.

Inden vi går videre med at bygge opbevaring til cyklerne, vil vi dog gerne sikre os, at der overhovedet er interesse for at få det.

Har du en ladcykel, og vil du gerne have et aflåst sted til din cykel, så send venligst en kort mail herom til Niels på naae@dacas.dk

Kontakt henover jul og nytår

Vi holder lukket på kontoret fra og med den 23. december til og med den 1. januar.

Har du akut brug for hjælp, kan du ringe til Niels på tlf.: 20 60 41 31 eller til
Dansk Administrationscenters vagttelefon på 30 52 04 28. Vi beder dig venligst om kun at ringe, hvis dit problem på ingen måde kan vente til den 2. januar.