Kære beboer

Her kommer en kort sommeropdatering fra os.

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du læse mere om de nye lys på parkeringspladsen, og hvad du skal være opmærksom på, nu grillsæsonen er startet igen. Vi løfter også sløret for den kommende facaderenovering, og så har vi en sød overraskelse til dig.

Som mange andre holder vi sommerferie i løbet af juli og august. Vores kollegaer står dog klar til at hjælpe, hvis vi er på ferie, når du ringer. Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål, kan du derfor kontakte os som normalt. Du finder vores e-mailadresser og telefonnumre til sidst i brevet.

Vi håber, at du får en fantastisk sommer.

Mange sommerhilsner
Martine og Niels

Martine Marburger Jensen
Kontakt os, Niels Aage Eriksen er klar til at vise dig vores lejligheder i Hejredalsparken og svare på dine ofte stillede spørgsmål

Facaderenovering

Facaderne og altanerne trænger til en kærlig hånd. Vi har derfor indgået en aftale med et firma om at få dem renoveret.
Vi er lige nu ved at få styr på de sidste detaljer i forhold til, hvordan renoveringen skal gribes an. Som det ser ud nu, starter den i sensommeren.

Vi sender mere information til dig, når tiden nærmer sig. Du skal være særligt opmærksom på, at håndværkerne skal kunne arbejde på din altan, så den skal være tømt for møbler m.v. Du får direkte besked, når vi ved, hvornår de kigger forbi hos dig.

Vi håber, at du bliver glad for opgraderingen.

Grillsæsonen er over os

Måske har du allerede taget hul på grillsæsonen, når du læser dette. Vejret er i hvert fald lige til det.

Husk i den forbindelse, at det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er tilladt at grille på altanen. Du er meget velkommen til at grille på de grønne områder, der ligger lige ved din lejlighed – så længe det er i god afstand til bygningerne.

Der er lige nu meget snak i Aarhus om larm og affald i byens grønne områder. Det ser vi helst ikke forplanter sig til Hejredalsparken. Vi beder dig derfor om at vise hensyn til dine naboer ved at rydde op efter dig og ikke spille høj musik.

Udendørsbelysning

Du kan ikke undgå at have bemærket, at aftenerne er blevet lysere – men i Hejredalsparken er det ikke kun fordi, vi er nærmer os sommeren.

Vi har fået etableret mere lys på parkeringspladserne, så du nemt kan finde din bil, hvis du skal afsted i de tidlige morgentimer.

Vi håber, at du bliver glad for dette nye tiltag. Har du ønsker eller ideer til andre forbedringer, er du meget velkommen til at tage fat i os.

Varmen i tørrerum er slukket

Temperaturen er steget, og vejret viser sig fra sin allerbedste side. Vi har derfor lukket for varmen i tørrerummet, da der ikke er behov for varme dernede i denne periode.

Vær derfor gerne opmærksom på at få luftet ud i rummet, når du tørrer tøj. Det har dit tøj bedst af.

Hjem-IS

Ingen sommer uden is! Derfor giver vi en is eller to.

Vi har aftalt med Hjem-IS, at de kommer forbi Emmasvej 3
den 28. juni, 26. juli og 30. august kl. 17.40.

Her kan du kan bytte det vedhæftede gavekort til et par lækre is.

Rigtig god sommer.