Kære beboer

Træerne er begyndt at spire og de første blomster har vist sig: Foråret er endelig kommet til Hejredalsparken.

I årets første udgave af vores nyhedsbrev kan du bl.a. læse om, hvad du kan gøre i forhold til de stigende energipriser, og så leder vi lige nu også efter en, som vil hjælpe med at slå græsarealerne i Hejredalsparken.

Du kan også læse mere om, hvordan du får din egen nyttehave, og hvad du skal være opmærksom på, når grillsæsonen inden længe starter.

Som altid er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag og ideer til forbedringer i Hejredalsparken.

Med ønsket om et solrigt og lunt forår
Oliver og Niels

Administrator i Hejredalsparken Oliver Engelund
Kontakt os, Niels Aage Eriksen er klar til at vise dig vores lejligheder i Hejredalsparken og svare på dine ofte stillede spørgsmål

Energipriserne stiger

Lige nu oplever hele landet, at energipriserne stiger voldsomt. Det betyder, at du skal forvente, at din vand- og varmeregninger kommer til at være højere end normalt.

Dit månedlige acontobeløb dækker naturligvis en del af regningen for vand og varme. På grund af de hastigt stigende priser er der dog en risiko for, at du kommer til at få en efterregning.

For at minimere regningen kan Oliver hjælpe med at justere dit acontobeløb for vand og varme. Du skal selv kontakte ham for at høre mere om, hvordan du tilpasser dit acontoeløb.

Dit acontobeløb til el, skal du tale direkte med dit elselskab om.

Grill på altanerne

Inden længe er vejret forhåbentlig så godt igen, at vi kan begynde at tage vores grill frem.

Vi vil gerne minde om, at det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er tilladt at grille på din altan. Du er dog meget velkommen til at benytte de grønne områder til at grille på. Husk blot, at det skal være i god afstand til bygningerne.

Sidste sommer var der en del debat i Aarhus om larm og affald i byens grønne områder. Det er heldigvis ikke et problem, vi har oplevet i Hejredalsparken. Men, herfra skal der da lige lyde en høflig opfordring til at huske at vise hensyn til dine naboer ved at rydde op efter dig og ikke spille høj musik.

Vil du have en nyttehave?

Det er tid til at få liv i nyttehaverne. Hvis du gerne vil have en eller flere nyttehaver, skal du senest den 27.3.2022 aflevere den vedlagte blanket i viceværtens postkasse på Emmasvej 3.

Vi fordeler herefter nyttehaverne blandt alle interesserede. Notér meget gerne, hvis du tidligere har haft en nyttehave og gerne vil have den igen, eller hvis du gerne vil have flere nyttehaver.

Nyttehaverne er som altid gratis for dig, som bor her. Vi glæder også til at se de mange flotte haver!

Kender du nogle, der vil bo her?

Med 128 lejligheder har vi løbende ledige lejligheder. I løbet af de næste par måneder er det særligt vores 3-værelses lejligheder på 84 kvm, som bliver ledige.

Hvis du kender nogle, der gerne vil bo her, er de meget velkommen til at kontakte Niels. De kan også læse mere på om Hejredalsparken her på siden.

Vil du hjælpe med at slå græsset i Hejredalsparken?

Vi er lige nu på jagt efter en, som vil hjælpe med at slå græsarealerne i Hejredalsparken. Sæsonen løber fra april til september, hvor græsset skal slås 18-20 gange alt efter sommervejret. Du får naturligvis løn for arbejdet, og vi stiller en havetraktor til rådighed.

Er du interesseret, så kontakt Niels for at høre mere og aftale de nærmere vilkår.