Kære beboer

Efteråret banker på døren, så det er blevet tid til en ny, kort opdatering fra os.

I det følgende kan du bl.a. læse mere om loppemarkedet den 9. oktober, nye parkeringspladser til elbiler og om forbrugsaflæsning med Wise Home.

En større ændring fra vores side er, at Oliver Engelund har overtaget administrationen af Hejredalsparken fra Martine. Det er derfor ham, du fremadrettet skal kontakte, hvis du har f.eks. har spørgsmål til din lejekontrakt eller parkeringstilladelser. Har du spørgsmål til de fysiske rammer i ejendommen eller din lejlighed, er det fortsat Niels, du skal tale med.

Vi håber, at du får et godt efterår.

Mange hilsner
Oliver og Niels

Administrator i Hejredalsparken Oliver Engelund
Kontakt os, Niels Aage Eriksen er klar til at vise dig vores lejligheder i Hejredalsparken og svare på dine ofte stillede spørgsmål

Loppemarked den 9. oktober

Ester Frich Dam-Larsen har arrangeret et loppemarked i Hejredalsparken lørdag den 9. oktober kl. 13.00-16.00.

Det er gratis at have en stand på loppemarkedet. Standene er som udgangspunkt forbeholdt beboere i Hejredalsparken, men alle er naturligvis meget velkommen til at besøge markedet. Tag derfor din familie og venner med under armen og gør en god handel, mens du møder dine naboer.

Er du interesseret i at have din egen stand, eller har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Ester på tlf.: 51 46 69 04. Du kan også læse mere på Hejredalsparkens facebookgruppe.

Tørrerum og vaskemaskiner

De kolde måneder nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at mange tørrer deres tøj i tørrerummene. Sørg derfor gerne for at tage dit tøj ned, så snart det er tørt, så er der plads til den næste, der har brug for at tørre tøj.

Husk venligst også at tørre vaskemaskinen inkl. sæbebeholderen og tørretumbler over med en klud, når du er færdig med at bruge dem.

Vi har problemer med, at vaskemiddel bliver overdoseret, så det sætter sig i sæbeskålen. Vandet i Hejredalsparken har en hårdhed på 14-18. Du kan se den korrekte doseringen på pakken af dit vaskemiddel.

Wise Home

Dine vand- og varmemålere er sat op af Wise Home.

Wise Home har for få uger siden sendt en mail til dig med et link, som du skal aktivere for at oprette en bruger. Når du har gjort det, har du mulighed for at følge dit vand- og varmeforbrug på en daglig basis.

Kontakt Oliver, hvis du har spørgsmål til, hvordan du opretter dig som bruger. Du kan læse mere om Wise Home på deres hjemmeside wisehome.dk.

Parkeringspladser til elbiler

Vi gør det nu nemmere for elbiler at få strøm på bilen. De første to parkeringspladser ved ladestanderne er fremadrettet reserveret til elbiler.

De parkeringspladser, det drejer sig om, bliver inden længe tydeligt markeret med et elbil-skilt. Parkerer du på en parkeringsplads til elbiler i en bezin- eller dieselbil, kan du få en bøde.

Har du ikke har en bil, er du som altid velkommen til at leje vores delebil fra Aura, som holder foran Emmasvej 3.

Nye åbningstider

Vi har udvidet vores åbningstider på kontoret. Fremadrettet kan du derfor ringe til Oliver alle hverdage fra kl. 9.00-15.00. Niels er stadig tilgængelig alle dage fra 8.00-15.30.

Når du ringer eller skriver til os, må du meget gerne oplyse din adresse og evt. lejernummer. Det gør det nemmere for os hurtigt at hjælpe dig.