fbpx

Linea og Andreas og deres datter, Ella, på 4 måneder

Linea og Andreas bor i en 3-værelses lejlighed (tv) i Hejredalsparken på 9. år nu.

Jeg flyttede ind da jeg skulle til at studere. Jeg kom dog ikke ind i Aarhus, som forventet, men i stedet for i Aalborg. Jeg var dog så glad for lejligheden og for byen, at jeg i 5 år tog pendlerturen frem og tilbage. Mens jeg var studerende, delte jeg min lejlighed med en anden studerende. Men nu bor jeg her med min mand og vores datter, Ella.

Vi er blevet boende her først og fremmest fordi vi får meget for pengene. Vi kan lide at have lidt luft omkring os, og det har vi her. Vores lille altan er guld værd, og jeg ville slet ikke bytte den for mere plads i stuen. Vi har sol hele dagen på altanen og kan side derude og spise, og kan nyde den skønne udsigt over søen, og måske endda en flot solnedgang.

Beliggenheden er perfekt for os. Det tager 7 minutter at komme til motorvejen, og det betyder altså noget når man, som jeg, skal pendle til Herning. Ellers ligger alt cykelafstand. I øjeblikket går jeg tit med barnevognen ind til byen, og tager bussen hjem. Ellers cykler jeg.

Vores venner inde fra byen er også rigtig glade for at besøge os her, for her kan man nemlig altid finde parkering.

Indkøbsmulighederne er virkelig gode. Både City Vest, hvor man kan får det hele, og Bazar Vest med bl.a. super billige grøntsager. Man kan også gå ned til ”Yalla-Yalla butikken” lige nede på hjørnet. Her kan man nok få 40 varianter af karry, men ikke nødvendigvis en plade lys chokolade. Jeg kan faktisk godt lide den mangfoldighed der er.

Vi bor trygt og godt her, og folk er søde og rare. Hvis vi skulle flytte, så skal det være fordi vi vil flytte i hus, eller hvis vi skal til en helt anden by. Lige nu nyder vi, at vi bor godt og billigt, og har mulighed for at kunne rejse en gang mere om året.

Linea – Psykolog

Andreas – Arkitekt og musiker